Copenhagen Science City sekretariatet

Kontoret for Copenhagen Science City er forankret i Forskning & Innovation. Kontoret er ansvarligt for drift og udvikling af netværksorganisationen for vidensinstitutioner, innovationsmiljøer og erhvervsdrivende i området omkring Universitetsparken i København. Området er et markant innovationsdistrikt i Greater Copenhagen.

Kontoret og netværksorganisationen arbejder for at udnytte de fælles styrker til at højne innovationskraften, tiltrække erhvervsvirksomheder og skabe arbejdspladser og byudvikling i de kvarterer, der ligger i nærheden.

Opgaverne løses i tæt samarbejde mellem Københavns Kommune, Region Hovedstaden, Rigshospitalet, Københavns Professionshøjskole, Københavns Universitet og innovationshusene COBIS, Symbion og SingularityU Nordic.

Copenhagen Science City består af en række organer, herunder en styregruppe, et sekretariat og arbejdsgrupper for kommunikation, innovationsøkosystem og byrum.

Om Copenhagen Science City

Københavns Universitet samarbejder med andre vidensinstitutioner, en række iværksættermiljøer og kommunen om at udvikle et innovationsdistrikt i verdensklasse midt i København.Vores mission er at tiltrække virksomheder og talent, øge samarbejdet mellem forskere, studerende og virksomheder og styrke de fysiske rammer i området.

Copenhagen Science City er allerede et af Europas stærkeste innovationsdistrikter. Det er beliggende i hjertet af København – en af verdens mest attraktive byer – og har en unik koncentration af nogle af de bedste og klogeste hjerner, højtuddannede studerende fra alle kontinenter og en klynge af innovative virksomheder, samlet i inspirerende co-working fællesskaber og innovation hubs. Der er rig adgang til state-of-the-art forskningsfaciliteter og transportinfrastruktur. Nogle af Danmarks mest populære boligområder og rekreative tilbud ligger lige i nærheden. Alt og alle er inden for gå- eller cykelafstand.

Kontakt

Copenhagen Science City
Forskning & Innovation
Tagensvej 16A
2200 København N